Садок дитячий вже малят до школи проводжає

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

18 травня 2018 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 25 у ІІ старшій групі «Берізка» відбулося незабутнє свято – випускний «Зореліт бажань» (вихователі Н.Коробко., В. Демченко).

Яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Розпочалося свято з урочистого входу маленьких випускників. Дошкільнята читали вірші про те, як їм жилося у садочку, звучало багато пісень про дитсадок та майбутні перші шкільні роки. Дуже сподобався присутнім зворушливий танок «Барви рідної землі» у виконанні випускників. Вихователі, затамувавши подих, дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частинка душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету. Всі присутні були розчулені переглядом фільму про життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення.

Теплими словами привітала своїх вихованців завідувач закладу, яка щиро побажала дітям знайти своє місце у житті, добра, успіху та нагородила випускників дипломами про закінчення дошкільного закладу.

Яскравим і незабутнім став хвилюючий момент, де в пам’ять про дошкільне дитинство, діти загадавши свої найзаповітніші мрії, відпустили в небо повітряні кульки.

/Files/images/IMG_1484.JPG/Files/images/IMG_1411.JPG/Files/images/IMG_1514.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 422