«Капріз» на фестивалі «Об’єднаймо дітей мистецтвом»

З 27 по 29 квітня 2018 року в м. Кропивницький проходив X Міжнародний фестиваль пісні й танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Вихованці хореографічного колективу сучасного танцю «Капріз» (керівник Труш Н.М.) Центру дитячої та юнацької творчості ім. О. Шакала прийняли участь у фестивалі разом з іншими колективами з різних міст країни (Харкова, Світловодська, Олександрії, Одеси, Києва, Полтави, Сум, Кропивницького).

Зокрема, протягом трьох днів діти змагалися в хореографічному та вокальному конкурсах, взяли участь у танцювальному «джемі», у параді хореографічних колективів, встановили національний рекорд України, а також виступили на гала-концерті.

27 квітня 2008 року відбувся конкурс хореографії. «Капріз» представив на розсуд журі шість своїх нових хореографічних композицій: «Подарунки», «Динозаврики», «Україночки», «Трояндовий букет», «День народження» та «Цецхлі».

В перерві між конкурсами вихованці колективу та батьки мали змогу відпочити й помилуватися квітами в мальовничому Дендропарку.

29 квітня 2018 року на головній площі міста Кропивницький відбувся «Танцювальний джем»: хореографічні колективи по черзі демонстрували свої вміння кіровоградцям та гостям міста. Після цього розпочався парад Дворцовою вулицею від площі Героїв Майдану. Тисячі учасників фестивалю в яскравих костюмах пройшли ходою, презентуючи свої хореографічні колективи.

Парад завершився біля Театральної площі міста, де й відбулося встановлення нового національного рекорду України виконанням разом з усіма учасниками фестивалю української польки.

За підсумками конкурсу були відібрані кращі номери на заключний гала-концерт, що проходив увечорі 29 квітня 2018 року в Обласній філармонії. На гала-концерті вихованці колективу виконали хореографічну композицію «Цецхлі». По закінченню відбулося нагородження переможців фестивалю та кращих колективів.

Хореографічний колектив сучасного танцю «Капріз» під керівництвом Наталії Труш посів ІІ призове місце в номінації «Естрадний танець», 4-а вікова категорія. Також колектив нагороджено дипломами, пам’ятним сувеніром та сертифікатом учасника рекорду України.

/Files/images/2018126 (1).JPG/Files/images/2018369.JPG/Files/images/2018569.JPG/Files/images/20181692.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 229