Відвідування виставки художника О. Охапкіна

11 квітня 2018 року вихованці старших та підготовчих груп ДНЗ № 42 відвідали Центральну міську бібліотеку ім. О.Пушкіна, де в арт-холі переглянули персональну виставку «Дзвонять дзвони Великодні» заслуженого художника України, живописця, іконописця Олександра Охапкіна. Дані картини експонувалися у багатьох містах України: в Києві, Обухові, Вінниці та Кропивницькому. В Олександрії полотна представлені напередодні Великодніх свят, які для художника мають важливе значення.

Бібліотекарі Груша Вікторія Миколаївна та Макаренко Олена Михайлівна розповіли про творчість відомого художника рідного міста. Звернули увагу дітей, що Олександр Ігорович презентує унікальні зразки українського іконопису, що є дуже важливим в умовах духовного відродження української нації, пробудження гену українського козацтва. У його полотнах втілена мрія про Україну, в якій щирість людей і взаємна турбота несуть порозуміння, наповнюють простір добротою, радістю, теплом, світлом та любов’ю до рідного краю. Роботи художника навіюють і утверджують думку про те, що такі цінності, як Любов, Добро, Духовність є вічними. Кожна ікона випромінює теплі, щирі емоції та сповнює відчуттям спокою у душі.

Експозиція залишила у дошкільнят приємні враження та емоції, наповнила їх серця добром і вірою в світле майбутнє. А також сприяла розширенню та популяризацію знань про видатного художника Олександрії.

/Files/images/DSC_0005.jpg/Files/images/DSC_0008.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 255