Повернутися до звичайного режиму

Таємниці Космосу

З 10 по 14 квітня в ДНЗ №29 проходе тиждень «Таємниці Космосу». Під час проведення Тижня завданням працівників дошкільного навчального закладу було з’ясувати з дітьми поняття «Космос» як простір за межами планети Земля та «Сонячна система», розкрити загальні характеристики особливостей інших планет Сонячної системи, а також виховати почуття прекрасного, захоплення красою зоряного неба, розвивати пізнавальні здібності дітей, прагнення до посильного пізнання безкраїх космічних просторів. Під час занять та розваг вихователі намагалися відкрити дітям найважливіші знання про навколишній світ, спонукали його досліджувати. Працюючи з дітьми, дали їм елементарні уявлення про Космос: ознайомили із небесними світилами, Сонячною системою, сузір’ями, а також формуємо розуміння себе як частинки Всесвіту.

Робота вихователів дитячого садка надає можливість кожній дитині пізнати безліч цікавого (з чого складається Земля? Що ти знаєш про планети? З яких кольорів складається сонячний промінь? Зірки світять постійно, тощо).

Провели з дітьми ряд дослідів-експерементів, дидактичних ігор, пізнавальних завдань, демонстраційного матеріалу та наочних моделей, читання художньої літератури забезпечує розвиток як сталого пізнавального інтересу до нового, невідомого, так і до формування пізнавальних здібностей. У ході занять формуються та проявляються також креативні та комунікативні здібності дітей.

Разом з дітьми і батьками був виготовлений куточок «Все про Всесвіт».

Здобуті знання під час цих занять набувають особливої міцності в різних видах діяльності і приносять нашим вихованцям задоволення та розширюють їх кругозір.

/Files/images/IMG_20180410_091653.jpg/Files/images/IMG_20180410_094026.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 309