Повернутися до звичайного режиму

Новини декоративно-ужиткового відділу ЦДЮТ

11 квітня 2018 року в ЦДЮТ ім. О. Шакала відбулося контрольне заняття одразу в усіх гуртках декоративно-ужиткового відділу. Групова робота мала на меті перевірити якість засвоєння матеріалу протягом навчального року, сформувати вміння працювати не тільки в знайомому колективі, а й з учасниками гуртків, які мають іншу специфіку.

Діти виготовили єдину колективну роботу, де продемонстрували знання, уміння та навички, здобуті на заняттях.

Вихованці гуртка ЦДЮТ «Бісероплетіння» (керівник Перемет О.С.) виготовили маки, соняхи та барвінок. Гуртківці ЦДЮТ «Креативного дизайну» (керівник Карпенко Т.В.) зробили солом’яний дах та гарбузи. Вихованці гуртка ЦДЮТ «Іграшки-сувеніру» (керівник Волчук О.М.) з ниток зв’язали обереги у вигляді ляльок-мотанок та пошили котика. Учні ЦДЮТ «Народної творчості» (керівник Ткаченко К.Е.) ліпили з пластиліну горщики та виготовляли квіти з тканини. Вихованці ЦДЮТ «Художнього різьблення» (керівник Кудря Д.В.) змайстрували тин і шпаківню. Діти з гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Литвиненко К.І.) декорували хату за допомогою пензлика.

В ході заняття було перевірено теоретичний матеріал. Керівники гуртків підготували цікаві запитання та ребуси для всіх учасників заходу.

По завершенню експериментального контрольного заняття всі елементи роботи компонувались в єдину композицію. Вийшла чудова українська хата. Вихованці декоративно-ужиткового мистецтва також підготували виставку.

Це заняття в черговий раз довело, що вихованці ЦДЮТ обдаровані, знаються на українській символіці. Ми впевнені, що вони стануть справжніми патріотами Батьківщини.

Контрольне заняття відбулося за активної підтримки та допомоги методиста закладу Пранюк Н.П. Гостями заходу були директор ЦДЮТ Полонік Н.В., заступник директора Цибко Н.А. та практичний психолог Бородай І. В

/Files/images/1236.JPG/Files/images/12310.JPG/Files/images/12312.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 285