Минула бувальщина в сьогоденні в ДНЗ№29

З 02 по 06 квітня 2018 року в ДНЗ №29 пройшла виставка-конкурс ілюстрацій та панорам за казками В.О.Сухомлинського: високоморальними, сповненими любові до природи, до всіх і до всього живого. Адже казки є тим благодатним засобом,за допомогою якого ми забезпечуємо комплексну реалізацію завдань фізичного, розумового, естетичного, трудового, громадянського виховання дітей. Дорослі прочитали дітям безліч його казок.

У заході взяли участь батьки, вихованці та вихователі. Відвідувачів виставки вразив креативний та творчий підхід до виготовлення панорам: паперові, пластикові, прикрашені різноманітними оздоблювальними матеріалами за сюжетами казок. А сьогодні ці вироби наші вихователі використовують під час різноманітних форм роботи з дітьми : на заняттях, розвагах, святах та в повсякденному житті.

Розглядаючи ці сюжетні панорами діти навчаються слухати й ро­зуміти усне мовлення, фіксувати початок та кінець казки, усвідомлюють елементи фактичного змісту (хто, де, коли, як), логічні зв'язки між ними; уявляють те, про що йдеться у творі, який прослуховується; співпереживають з дійовими особами. Розвивається дитяча креативність, увага, посидючість у роботі.

Кiлькiсть переглядiв: 177