Ескурсія до спортивної школи

04 квітня 2018 року з нагоди «Всесвітнього дня здоров’я» та з метою залучення вихованців дошкільного підрозділу НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №19- ДНЗ «Лісова казка» до занять фізичною культурою, як важливого чинника забезпечення здорового способу життя, підвищення рівня здоров’я, проведено масовий захід – екскурсія до ДЮСШ №2.

Дошкільнят привітно зустрів тренерський склад спортивної школи. Цікавим і пізнавальним був огляд естетично оформленого інтер’єру закладу: куточок державної символіки, розклад занять, стенд досягнень спортсменів, дошка пошани кращих спортсменів школи. Діти відвідали спортивний зал з різноманітним обладнанням.

Тренера розповіли, що дитячо-юнацька спортивна школа розвиває здібності вихованців в обраному виді спорту, створює умови для виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді. В школі діють секції з боксу, карате, баскетболу, волейболу, футболу, художньої гімнастики та інші.

З дітьми провели розминку, спортивні естафети та матч з футболу. Кожний малюк був нагороджений дипломом учасника змагань.

Дошкільнята отримали позитивні та незабутні враження від екскурсії. А найголовніше вони зрозуміли, що спорт виховує характер, загартовує організм, піднімає настрій, допомагає знаходити однодумців і заводити друзів. Спорт - це відмінне дозвілля і приємне проведення часу.

/Files/images/DSCF5466.JPG/Files/images/DSCF5519.JPG/Files/images/DSCF5459.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189