Авторська творча майстерня керівника в дошкільному закладі

29 березня 2018 року в дошкільному закладі (ясла - садок) №25 завідувачем Салівоник Н.М. проведена авторська творча майстерня на тему: «Модернізація управлінської діяльності керівника ДНЗ в умовах інноваційного розвитку освіти», під час якої було започатковано роботу управлінського салону. Керівників чекало багато цікавого: квік-налаштування на роботу, професійний гороскоп, інноваційна скарбничка «Секрети управління від колег», різноманітні вправи «SMART-схема», «Сонце», «Булочка з корицею».

Психологічні аспекти командного менеджменту розкрила практичний психолог Кожем'як О.В.

У практичному блоці керівники переглянули оновлену відео презентацію ДНЗ №25, а також попрацювали у Великодній майстерні, яку провела педагог-тренер Кіян Л.М. Кожен учасник заходу сам зробив собі сувенір – великоднє яйце.

Закінчилася робота авторської творчої майстерні поетичною сторінкою «Душі людської доброта», де про кожного керівника Наталія Миколаївна Салівоник згадала теплим поетичним словом. Всі керівники дитячих садочків міцно взялися за руки і посміхнулися один одному, завжди готові прийти на допомогу, підтримати колег - адже це і є справжня робота в команді.

/Files/images/IMG_4172.JPG/Files/images/IMG_4123.JPG/Files/images/IMG_4120.JPG/Files/images/IMG_4113.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 206