Розвага з дітьми старшої та підготовчої групи за участю інспекторів ДСНС міста Олександрії

27 березня 2018 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №14 відбулась розвага з дітьми старшої та підготовчої групи за участю інспекторів ДСНС міста Олександрії.

Одною із складових завдань дошкільного навчального закладу є профілактична робота з безпеки життєдіяльності дітей. Вихователі на протязі усього дня у повсякденному житті та на заняттях, використовуючи різні форми роботи, ведуть відповідне навчання і виховання дітей. Особливо подобаються дітям свята та розваги, де діти у змаганнях закріплюють і здобувають набуті навички.

Під час розваги діти із задоволенням імітували дії пожежників під час пожежогасіння, а саме – змотували пожежні рукава, в ігровій формі закріплювали номер Служби порятунку, практично тренувались діяти у задимленому приміщенні за допомогою протигазу та іншого спецодягу.

На згадку про зустріч рятівники залишили дітям цікаві подарунки. Сподіваємось, отримані знання та вміння допоможуть дітям не розгубитись при виникненні надзвичайної ситуації в повсякденному житті.

/Files/images/DSCN0878.jpg/Files/images/DSCN0930.jpg/Files/images/DSCN0931.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175