Атестація педагогів – дошкільників в ДНЗ №29

Одним із шляхів удосконалення та підвищення фахової майстерності педпрцівників є атестація. Для активізації діяльності вихователів, підвищення їхньої професійної компетенції у жовтні 2017 року в ДНЗ №29 розпочалась атестація педагогічних працівників Чуб М. А. та Щупки О. Ю.

Робота вихователів включила в себе низку методичних заходів, відкритих занять, на яких педагоги – дошкільники використовували новітні форми та методи навчання і виховання, впроваджували сучасний підхід до організації навчально-виховного процесу, нетрадиційні форми роботи проведення семінарів, майстер-класів, анкетувань. Все це показало не тільки фаховий рівень вихователів, які атестуються, а й тих педагогів, які брали участь у цьому процесі.

Заключним акордом атестації 20 березня 2018 року став творчий звіт вихователів, який пройшов нетрадиційно - у формі засідання «круглого столу».

Педагоги, які атестувалися, прозвітували про свою роботу, поділились власним досвідом, продемонстрували свої педагогічні знахідки: дидактичні посібники та ігри, розробки конспектів та занять, матеріали з участі на педагогічних радах та методичних об’єднаннях.

Отже, в такій невимушеній обстановці відбулася атестація професійної діяльності педагогів. Вихователі нашого закладу не тільки гідно представили свою роботу, а й продемонстрували творчий підхід та компетентність у підготовці.

/Files/images/DSCN4889.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 256