«Наше багатство–здоров’я»

Найцінніше для батьків і вихователів – це здоров’я та життя дитини, тому питанням здорового способу життя ми приділяємо особливу увагу. Саме з цією метою та з метою формування мотиваційної установки на здоровий і активний спосіб життя з 12.03.2018 року по 19.03.2018 року в дошкільному закладі №29 був проведений Тиждень сприяння здорового способу життя на тему: «Наше багатство – здоров’я».

Протягом тижня у дошкільному закладі активно пропагувався здоровий спосіб життя, проводились виховні заходи зі сприяння зміцненню здоров’я. Вихователі провели низку занять («У гості до королеви Здоров’я», «Чистота–запорука здоров’я», «Найважливіше в житті–це здоров’я»); рухливих та дидактичних ігор («Можна не можна», «Де живуть вітаміни», «Твій стан здоров’я»); бесід («Бережи здоров’я змолоду», «Все про валеологію») тощо.

Для батьків проведені консультації: «Як навчити дітей здоровому способу життя», «Ви і ваш малюк», під час яких батьків ознайомили із новинками по зміцненню здоров’я.

14.03.2018 року музичним керівником Обуховою О.В. була проведена розвага з дітьми старших груп на тему: «Я здоров’я збережу, сам собі допоможу», яка допомогла дітям узагальнити свої знання про здоровий спосіб життя. Діти показали вміння згуртовано діяти у нестандартних ситуаціях, були задоволені, дізналися багато цікавого та нового.

Кiлькiсть переглядiв: 164