Подарунок найкращій матусі

З 01 по 07 березня 2018 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №14 пройшла виставка дитячих робіт на тему: «Поробка найкращій матусі».

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе всім ніжність і красу. З особливим почуттям відповідальності діти разом з батьками виготовляли цікаві вироби своїми руками для найкращих матусь. Родини проявили творчість, неповторність, креативність, фантазію, індивідуальність. В результаті всі вироби – це справжні витвори мистецтва.

Свято 8 Березня в нашому дитячому садочку було забарвлене першими променями весняного сонця і щасливими посмішками прекрасних жінок. Воно принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів, сонячне тепло та щирі почуття.

Завдяки виставці діти розвивали художній смак, почуття композиції, кольору, формували потребу виготовляти поробки і листівки своїми руками, виховували почуття дарувати прекрасні і щасливі хвилини радості близьким людям.

/Files/images/DSCN0727.JPG/Files/images/DSCN0727.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 155