Формування естетичних емоцій дітей раннього віку на основі ідей В.О.Сухомлинського

27лютого 2018 року на базі дошкільного навчального закладу № 2 комбінованого типу відбулося засідання методичного об’єднання для вихователів груп раннього віку міста Олександрії на тему: «Формування естетичних емоцій дітей раннього віку на основі ідей В.О.Сухомлинського».

На методобєднанні вихователь-методист Ж. Гончаренко разом з практичним психологом Я. Куліковой представили систему роботи закладу у слайд - презентації по розвитку емоційної сфери. Учасники методичного об’єднання охоче та з інтересом виконували завдання і вправи по розвитку емоцій, грали в ігри з емпатії.

Також, глядачі переглянули комплексне заняття для груп раннього віку «Для чого півнику гребінець», яке провела вихователь В. Плотнікова, де діти проявляли себе в світі сенсорики, демонстрували свої емоції.

Під час розваги «Веселкова подорож» вихователь С. Безкоровайна занурила малят та гостей в чарівний світ казок В. Сухомлинського, де відбулися різні дійства і чудеса.

На це і спрямована система роботи закладу, адже емоції – це корінь всього нашого життєвого стану, спілкування, розвитку та існування у світі, ми реагуємо на світ через свої емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 232