Успіх у змаганнях з усного математичного рахунку «Прангліміне»

11 лютого 2018 року в обласному центрі відбувся обласний фінал змагань з усного математичного рахунку «Прангліміне» в рамках міжнародного освітнього проекту «Miksike».

Прангміліне – змаганняз усного математичного рахунку в режимі онлайн.Змагання розвивають навички усноїлічби, дають можливість активно спілкуваться між собою учасникам змагань з України, Естонії, Литви, Латвії, Словенії та Грузії. У цьому конкурсі можуть змагатися різні вікові категорії.

За результатами трьох заочних турів здобули право участі від міста Олександрії два учасники: заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «Олександрійський колегіум-спеціалізована школа» Максімов О.С. та учень сьомого класу НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. № 19 – ДНЗ «Лісова казка» Мандебура Ілля.

За результатами фіналу Максімов О.С. здобув І місце у категорії «Сеньйори» та отримав право представляти область на Всеукраїнському фіналі змагань «Прангліміне» у місті Вінниця, а Мандебура Ілля, вперше потрапивши до обласного фіналу, здобув призове ІІІ місце.

Вітаємо переможців фіналу та бажаємо подальших успіхів у змаганні!

/Files/images/1478.jpg/Files/images/127896.jpg/Files/images/137845.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180