Повернутися до звичайного режиму

Конкурс на краще оформлення куточка здоров’я в групах на тему: «Здоров’я дітей - здоров’я нації!»

07 лютого 2018 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №14 пройшов конкурс на краще оформлення куточка здоров’я в групах на тему: «Здоров’я дітей - здоров’я нації!».

Метою конкурсу було оцінити наявність фізкультурного обладнання, його розміщення, відповідність віковим можливостям дошкільників та санітарним вимогам. Під час конкурсу встановлено, що в кожній групі куточок здоров’я має достатній спектр фізкультурного обладнання, яке розташовано зручно та є забезпечено вільний, без перешкод, доступ до нього. Усе обладнання відповідає віковим можливостям дошкільників та санітарним вимогам.

/Files/images/DSCN0450.JPG/Files/images/DSCN0452.JPG

Куточок здоров’я сприяє руховій активності дітей, закріпленню у них набутих умінь та навичок. Широкий спектр фізкультурного стандартного та виготовленого власноруч обладнання сприяє розвитку інтересу дітей до занять, зміцнення свого здоров’я. Завдяки куточкам здоров’я забезпечується своєчасний і повноцінний фізичний розвиток дітей, стимулюється інтерес до здорового способу життя. Рухова активність дітей супроводжується позитивними емоціями, радістю і задоволенням.

/Files/images/DSCN0490.JPG/Files/images/DSCN0511.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189