Впровадження проекту "Вчимося жити разом"

01-02 лютого 2018 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбулася нарада-семінар з питань адвокації, планування, упровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом».

Мета заходу: проаналізувати стан виконання плану дій з адвокації, планування, впровадження, моніторингу, оцінки заходів щодо інтеграції проекту «Вчимося жити разом» у регіонах Кіровоградської області; ознайомлення з двокомпонентною моделлю підготовки вчителів з методики формування здоров’язбережної та соціальної компетентності.

У ході наради проаналізовано стан виконання заходів та шляхи інтеграції курсу «Вчимося жити разом» в освітній процес закладів загальної середньої освіти, здійснено огляд показників проходження он-лайн курсів педагогічними працівниками в області, узагальнено досягнення проекту та визначено перепони у його впровадженні в регіонах, визначено пріоритетні заходи на 2018 рік .

У роботі наради – семінару брали участь педагоги-тренери з упровадження проекту «Вчимося жити разом» Куделінська Н.Є., заступник директора з навчально-виховної роботи НВО «Олександрійська гімназія імені Тараса Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ст. – школа мистецтв», Овчаренко Н.Є., директор НВК «ЗНЗ І- ІІІ ст. №19 – ДНЗ «Лісова казка», міський координатор проекту Чернуха І.Г., методист НМЦ управління освіти, молоді та спорту.

/Files/images/0_edkemp/P80201-130423.jpg

/Files/images/0_edkemp/P80201-130407.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178