Повернутися до звичайного режиму

Створюємо сприятливий соціально-психологічний мікроклімат в колективі

В ДНЗ № 42 15 січня 2018 року практичним психологом дошкільного закладу Гаврилюк О. В., було проведено тренінг з працівниками на тему: «Створюємо сприятливий соціально-психологічний мікроклімат у колективі».

Мета проведення тренінгу:згуртувати педагогічний колектив; навчитися розуміти одне одного, мотивувати вихователів до самовдосконалення, рефлексії, а також розвивати комунікативні навички, емоційну стійкість, впевненість у собі, доброзичливе ставлення до колег. У ході психологічних вправ «Риболов та рибка», «Шматочок щастя», «Апельсин», «Моя карта», Олена Володимирівна формувала сприятливий психологічний клімат, розвивала вміння працювати в команді, налаштовувала учасників на успіх, щастя, добро.
Проведення психологічних тренінгів сприяє поліпшення психологічного мікроклімату в колективі, приносить педагогам не лише задоволення від участі, а й конкретний результат, що виражається у зміні пріоритетів, цінностей, А головне – під час тренінгу формується команда однодумців, готових до інновацій і ефективної взаємодії.

Кiлькiсть переглядiв: 134