Новорічні свята в ДНЗ №42

22 грудня 2017 року на молодшій групі «Віночок» (вихователі Скляр Т.М., Татарина О.В.), проведений новорічний ранок на тему: «Зимова новорічна казочка». Музичний керівник Долотова О.Б. підібрала сучасний дитячий музичний репертуар для дітей молодшого дошкільного віку. Вихователі разом з батьками виготовили яскраві атрибути до свята. Педагогічні працівники створили святкову атмосферу в дитячих колективах, формували в малят музичні здібності та навички: виконувати ритмічні рухи під музику, співати і танцювати, читати вірші. Прихід казкових героїв Зими, Новорічної нічки, Сніговика, Ведмедика, Діда Мороза, Снігуроньки сприяв веселому настрою дітей.

27 грудня на середніх групах «Оленка» (вихователі Данилів К.Г., Солонько Н.О.), «Берізка» (вихователі Бабанська С.М., Пушкарьова В.П.) весело і емоційно проведено новорічне свято «Цирк запалює новорічні вогні!». Музичний керівник Долотова О.Б. підібрала методично вірно сучасний пісенний та танцювальний репертур. На святі малят розважали і поздоровляли клоуни Боня і Соня, казкова Фея. Діти артистично виконали ролі ляльок, дресерованих звірят – пінгвінів, тигрів. Також глядачів привітали спортивні гімнастки, Факір, Снігуронька, Дід Мороз. Діти прийняли активну участь у іграх «Прикрасимо ялинку», «Дід Мороз часу не гай, що ми робим, відгадай!».

26 та 27 грудня на старшій групі «Калинка» (вихователі Сагаль А.М, Стороженко Г.В.) та на підготовчій групі «Ромашка» (вихователі Підгорна О.М., Зюзь С.Г., музичний керівник Папшой В.В.Є) проведені новорічні свята на тему: «Новорічна казка». До дітей на свято завітали Новорічна Ніч, Дід Мороз, Снігуронька, Фея. Вихованці старшої та підготовчої групи артистично виконали ролі Жар-птиці, Кота в чоботях, Принца, Попелюшки, Ковбоїв, Піратів, Зірочок. Емоційному настрою дітей сприяло проведення веселих ігор «Валянки-плясуни», «Шоб ялинку звеселити, роби так…», «Збери сніжки».

26 та 27 грудня пройшли Новорічні свята на старших групах «Сонечко» (вихователі Колосюк В.О., Савченко Н.А.) та «Лісова казка» (вихователі Бойкова Т.Д., Орлик Л.Д.) з українським народним колоритом на тему: «Вечори на хуторі близь Диканьки». Весь репертуар був підібраний музичним керівником Долотовою О.Б. з врахуванням українських звичаїв та традицій святкування Нового року. До дітей на свято завітали Солоха, Чорт, Цариця, Дід Мороз, Снігуронька. Вихованці підготовчих груп артистично виконали ролі Козаків, Вакули, Оксани, Місяця, Зірочок, Господині, Господаря, Фрейлін, Ковбоїв.

Новорічні свята проведені на високому рівні. Працівники дошкільного закладу отримали подяку від батьків за проведення свят, створення позитивного і радісного настрою у дошкільнят.

Кiлькiсть переглядiв: 756