Впровадження проекту «Вчимося жити разом»

У закладах освіти України з 2017-2018 року в рамках предмету «Основи здоров`я» та у позакласній роботі впроваджується проект «Вчимося жити разом». Метою проекту є формування в учнів життєвих навичок , які сприятимуть моральному вдосконаленню людини, усвідомленню нею важливих цінностей, розвитку комунікативності, емпатії та співробітництва, відновленню психологічної рівноваги та надання психо-соціальної підтримки дітям.

НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №19-ДНЗ «Лісова казка» як базовий заклад з превентивної освіти теж долучився до впровадження проекту. 12 грудня 2017 року з учнями 9-х класів закладу було проведено тренінг «Вибір професії – задача з багатьма невідомими» ( учитель Овчаренко Н.Є.). До проведення заходу були залучені спеціалісти міськрайонного центру зайнятості. У цікавій та інтерактивній формі учні ознайомилися з класифікацією професій, визначили хто і що впливає на вибір людьми професій, навчилися користуватися формулою вибору професії.

Методи співробітництва і розвивального навчання, які використовувалися на тренінгу забезпечили ефективне засвоєння знань учнями та формування важливих психологічних настанов.

/Files/images/3697.jpg/Files/images/5796.jpg/Files/images/6789.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 308