Тематичні заняття до Дня визволення Олександрії

6 грудня 2017 року в ДНЗ № 25 були проведені тематичні заняття, присвячені визволенню Олександрії від нацистських загарбників та Дню Збройних сил України на тему: «Салют тобі, моя Олександрія!»

Вихователь І старшої групи Кіян Л.М. організувала віртуальну екскурсію по місцям бойової слави рідного міста, використавши слайд-презентацію. Діти побували на площах, вулицях, Братській могилі, біля міського краєзнавчого музею, розповідали, чому ці вулиці і площі так називаються, згадали наших видатних земляків, які воювали та визволяли рідне місто від фашистів.

Вихователь ІІ старшої групи Демченко В.А. підготувала для дітей цікаву розповідь про славне історичне минуле нашого краю, про героїзм жителів міста у воєнні роки, закріпила з вихованцями види військових професій та військової техніки, переглянули фотографії воєнних років.

Педагоги розповіли, що після війни наше рідне місто прийшлося відбудовувати з руїн, а це нелегка праця багатьох людей. Під час перегляду уривка відеофільму «Олександрія – рідне місто!» діти побачили, яка красива, затишна Олександрія стала зараз.

Вихователі наголосили, що саме головне – потрібно берегти мир і ніколи не забувати людей, які загинули, захищаючи свободу і незалежність України!

Кiлькiсть переглядiв: 215