Наш пошук і творчість – тобі, Україно!

До Дня Гідності та Свободи у Будинку дитячої та юнацької творчості організовано тематичну виставку творчих робіт вихованців гуртків художньо-естетичного відділу «Україна – моя Батьківщина!» на якій представлені дитячі малюнки, картини з бісеру, вишивка, гердани, обереги, ляльки-мотанки, писанки, віночки ...

В гуртках були проведені бесіди та вікторини про Державні символи України та нашого міста, видатних жителів; діти переглянули відеофільми «День Гідності та Свободи: хронологія двох революцій», «Пам’ятай, за що ти стояв», «Україна разом» присвячені світлій пам’яті Героїв Небесної сотні й воїнам, які загинули за незалежність та територіальну цілісність нашої держави в зоні АТО на сході країни.

Вихованці брали активну участь у інтерактивні грі «З Україною в серці», яку 15 та 16 листопада проводила культорганізатор Максимова Л.В.

Таким чином гуртківці художньо-естетичного відділу БДЮТ продемонстрували своє ставлення та велику пошану до подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, що стали доленосними для народу України.

Кiлькiсть переглядiв: 224