Визнаний успіх

Міністерством освіти і науки України за підсумками Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти протягом 2016-2017 н.р. визначено переможців та призерів серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України.В конкурсі брали участь дитячо-юнацькі спортивні школи з усіх областей України-переможці обласних етапів.

Кіровоградську область у даному конкурсі представив комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради, який вже не перший рік є переможцем обласного етапу.

Закономірним підсумком сумлінної роботи тренерсько-викладацького складу закладу стало зайняте 8 місце у фінальному етапі.

Сьогодні на базі спортивної школи працює 13 відділень в яких виховуються понад 700 вихованців та працює 30 кваліфікованих тренерів-викладачів. За наявної високорозвиненої матеріально-технічної бази в закладі постійно проводяться спортивно-масові заходи різних рівнів.

Протягом 2017 року вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» брали участь понад в 70 спортивних змаганнях обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів де показали високі результати.

Кiлькiсть переглядiв: 206