Знає хай дитина кожна - жартувати з вогнем не можна!

04 листопада 2017 року,вихователями Чорною Т.І., Шкуратько Н.В., була організована екскурсія до міської пожежної частини для дітей старшого дошкільного віку груп «Барвінок» та «Кульбабка» ДНЗ № 20.

Метою екскурсії булопродовжувати знайомити дітей з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення дітей про роботу пожежників, закріпити знання дітей про причини пожежі та запобігання її, вчити правильних дій на випадок пожежі.

Дітлахів радо зустріли працівники пожежної частини. Спочатку продемонстрували збір і виїзд по тривозі. Потім почалась розповідь про пожежні автомобілі. Дошкільнятам продемонстрували пожежно-технічне обладнання кожного автомобіля і пояснили, як його використовують пожежники під час аварійно-рятувальних робіт. Під час перебування в пожежній частині, кожному бажаючому дали можливість спробувати себе у ролі рятувальника: приміряти бойовий одяг та посидіти на задньому сидінні пожежного автомобіля.

Спілкуючись, рятувальники вкотре нагадали дітлахам про правила пожежної безпеки, про те, що сірники - не іграшка, і що при неправильному поводженні з вогнем наслідки можуть бути дуже серйозними.

Всі діти були задоволенні екскурсією і в гарному настрої повернулась до садка.

Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім працівникам пожежної частиниза те, що відважно стоять на стражі захисту і порятункунашого населення від пожежіта інших надзвичайних ситуацій і що знайшли час на таке цікаве, змістовне і корисне спілкування з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 135