Вітаємо переможців конкурсу на краще декоративне панно «Твоя безпека понад усе!»

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації» та з метою формування активної життєвої позиції у підростаючого покоління, популяризації професії рятувальника, виявлення творчих здібностей протягом липня-серпня 2017 року відбувся конкурс серед учасників навчально-виховного процесу на краще декоративне панно «Твоя безпека понад усе!». Враховувалися такі показники: відповідність темі, естетичний зовнішній вигляд, поєднання матеріалу та форми, розкриття вибраного художнього образу.

Переможцями конкурсу в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації» у номінації на краще декоративне панно «Твоя безпека понад усе!» стали:

серед дошкільних навчальних закладів:

колективна робота з дітьми старшого дошкільного віку, вихователь МИХАЙЛОВА О. І., дошкільний навчальний заклад № 14;

«Безпека на воді» (колективна робота дошкільний навчальний заклад № 29);

композиція «Відпочивай у лісі, грай, але вогню без нагляду – ніколи не лишай»(вихователь АРТЕМЮК А. С., дошкільний навчальний заклад № 7).

Серед позашкільних навчальних закладів:

«Будьте обережні з вогнем!» (КУРІЛОВА Діана, 6 років, гурток «Бісероплетіння», керівник ПРИХОДЬКО О. Г., Будинок дитячої та юнацької творчості);

«Твоя безпека понад усе» (МОЗОЛЕВСЬКА Ярослава, 6 років, гурток «Чарівна майстерня», Будинок дитячої та юнацької творчості);

колективна робота «Зупинись, поки не сталось лихо!» (гурток «Іграшка-сувенір», Центр дитячої та юнацької творчості імені О. Шакала).

Вітаємо переможців!

/Files/images/1dnz/панно3.JPG

/Files/images/1dnz/панно2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 382