Незалежна і єдина – наша ненька – Україна!

23 серпня, на передодні великого свята нашого народу, Дня незалежності України, у Санаторному дошкільному навчальному закладі №16 відбулося загально-садове свято «Незалежна і єдина – наша ненька – Україна!», яке підготувала музичний керівник Даценко О.В. Метою свята було - виховати у дітей патріотичні почуття до своєї країни, символів України: прапора, герба та гімну, до національного вбрання.

Одягнувши вишиванки, віночки та стрічки, діти та дорослі, традиційно на початку свята, виконали державний гімн нашої батьківщини. Продовжили свято віршами та піснями, звеличуючи красу та велич свого народу.

Після свята, відкриваючи «Парад вишиванок», завідувач садочком Буц О.М., нагадала усім присутнім про непохитну істину, що «Без калини нема України, а без народу країни нема». Кожна дитина була відзначена і нагороджена за гране українське вбрання, а воно було на різний смак: креативне, етнічне і стилізоване, класичне і сучасне.

Також була проведена виставка дитячих робіт «Я малюю Україну!» Кожна дитина мала змогу подарувати подарунок для рідної Батьківщини.

Найбільше багатство нашої землі – це діти, бо вони майбутнє України. І ми, педагоги, будемо і надалі підтримувати вогник національної свідомості в серцях дітей, для кращого майбуття.

/Files/images/1dnz/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 318