Розумних, сміливих, здорових діток виховує дитсадок

В ДНЗ № 42 стало доброю традицією на початку червня проводити Тиждень дитини.

29 травня 2017 року відбувся конкурс дитячого малюнку на асфальті «Великі права маленької дитини».

01 червня 2017 року вихованці дошкільної установи прийняли активну участь в ХV міському фестивалі дитячої творчості «Першоцвіт» з номером «Веселі ложкарі» та нагороджені Дипломом учасника в номінації «Дитячий оркестр народних інструментів».

02 червня 2017 року відбулося свято до Дня захисту дітей «Наше дитинство – найкраща пора». До малят у гості завітав Клоун, який подорожував з малятами на різних видах транспорту по веселій країні Літа. Завітали малюки на зупинки «В гості до польових квітів», «Нас вітають садові квіти», «Усна народна мудрість» (приказки та прислів’я про літо), «Права свої дитино знай, їх шануй і поважай!». В ході свята педагоги створили в дітей радісний настрій, викликали почуття гордості та поваги до народу України, єдності з природою. Також поглибили знання дітей про природу рідного краю (назви ягід, фруктів, птахів, квітів). Малюки закріпили свої знання про основні права дітей, повторили українські прислів’я та приказки про літо. В кінці свята Клоун нагородив дошкільнят смачними призами за активну участь.

03 червня 2017 року вихователі на ігрових майданчиках провели спортивні естафети «Веселих, спортивних діток виховує дитсадок» з метою формування навичок до здорового способу життя, бажання займатись фізичними вправами та спортом.

/Files/images/72 20,3х30,5-1шт.jpg/Files/images/100_2924.JPG/Files/images/IMG_20170601_122034.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 330