Олімпійський день в ДНЗ № 29

В ДНЗ № 29 з 29 травня по 06 червня 2017 року в рамках проведення «Тижня дитини», приуроченого до Всесвітнього дня захисту дітей було проведено низку різноманітних заходів під гаслом «Діти за мир».

Вони включали в себе розваги музичні, спортивні ігри «Веселі ігри в дитячому садку», спортивні змагання «Веселі старти» і гарним завершенням цього тижня став Олімпійський день 06 червня 2017 року.

На свято був запрошений тренер Петрунін Артем Олександрович, який запропонував свою програму проведення Олімпійського дня. Програма включала в себе змагання з міні-футболу між хлопчиками середньої та старшої групи, естафету «Сильніше, швидше, вище» також з великим задоволенням дітлахи робили чудову розминку під керівництвом Артема Олександровича.

Спортивні змагання, які запропонував тренер проходили в цікавій і безкомпромісній боротьбі. Всі учасники свята залюбки виконували поставлені перед ними завдання. Діти не лише весело провели час, а й оздоровились і загартувались. В кінці свята усі учасники отримали призи.

/Files/images/DSCN5790.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 384