Олександрієць Єгор Ющик «Лідер року-2017»

16 травня 2017 року в м. Кропивницькому на базі обласного Центру дитячої та юнацької творчості відбулася VI сесія ХІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, присвячена 15-річчю створення дитячого парламенту в області. У ході пленарного засідання діти звітували про виконання рішень минулої сесії та діяльність органів дитячого самоврядування в міжсесійний період.

Знаковою подією стала конкурсна програма «Лідер року-2017», де юні парламентарі змагалися у різних номінаціях: «Координатор Року», «Найкращий парламент» та «Лідер року».

У «Лідерів» було три завдання: «Імпровізація», під час якої ставилися питання про самоврядування в Україні, «Візитка» та «Талант».

За результатами конкурсу друге призове місце в номінації «Координатор року» дісталося нашій землячці Інні Кошель, яка була відзначена Грамотою управління освіти, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Почесне ж звання «Лідер року-2017» та перше місце здобув олександрієць, учень 11 класу ЗНЗ № 10, голова молодіжного парламенту Олександрії Єгор Ющик.

За результатами роботи в міжсесійний період з 17 листопада 2016 року по травень 2017 Олександрійський молодіжний парламент зайняв ІІ місце.

Кiлькiсть переглядiв: 218