Міський семінар вчителів фізичної культури

19 квітня 2017 року на базі загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів № 2 імені М.Горького відбувся міський семінар вчителів фізичної культури "Методи та прийоми залучення дітей до самостійних та масових занять фізичною культурою та спортом".

На початку семінару з вітальним словом виступила директор закладу Вотінцева Л.С. Заступник директора з навчально-виховної роботи Унтілова О.В. презентувала опорний заклад з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності та роботу Школи сприяння здоров'ю «Вчимося бути здоровими».

З метою розкриття теми семінару виступили керівник міського методичного об`єднання вчителів фізичної культури Тарасенко Т.М, яка розкрила питання «Інноваційні підходи до залучення школярів до самостійних та масових занять фізичною культурою та спортом».

Вчитель фізичної культури Шурхал В.П. спільно з практичним психологом, соціальним педагогом закладу Козицькою Л.П. розповіли теоретично та в процесі виконання психологічних вправ про виховний вплив спорту на формування морально-вольових рис підлітків.

А вчитель фізичного виховання Татарін А.В. теоретично обгрунтував та розкрив питання "Методи та прийоми залучення дітей до самостійних та масових занять фізичною культурою та спортом".

Родзинкою семінару стало проведення уроку - змагання з елементами туризму «Крок до перемоги», серед учнів 8-А та 8-Б класів, де учні змагалися у вміннях швидко проходити перешкоди, вдало користуватися туристичним знаряддям, використовувати їх, вправно орієнтуватися на місцевості.

Кiлькiсть переглядiв: 142