Засідання Школи молодого спеціаліста дошкільного закладу

13 квітня 2017 року в ДНЗ № 25 відбулося чергове засідання Школи молодого спеціаліста дошкільного закладу на тему: «Розвивальне читання – в практику дошкільного закладу».

Практичний психолог О.Кожем’як розповіла молодим вихователям, як формується інтерес до читання, а вихователь-методист Н.Олійник познайомила слухачів з етапами навчання читання, різноманітними дидактичними іграми та вправами, інноваційними технологіями навчання дітей дошкільного віку раннього читання.

З великим інтересом молоді вихователі переглянули заняття в старшій групі по грамоті на тему: «Ознайомлення зі звуком і буквою Рр», яке показала досвідчений вихователь вищої категорії Ж.Гончаренко.

А також великим досвідом своєї роботи зацікавила молодих спеціалістів керівник гуртка «Вчимося, граючись» (навчання читанню з використанням методики М.Зайцева) В. Неватус. Василина Володимирівна показала дидактичні ігри, посібники, які виготовила своїми руками та використовує в роботі з дітьми, поділилася своїми напрацюваннями та розповіла про досягнуті результати.

Сподіваємося, що дане засідання допоможе молодим вихователям теоретично і практично поповнити свої знання та професійні вміння.

/Files/images/IMG_2132.JPG/Files/images/IMG_2128.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99