Посвята в гімназисти

12 квітня 2017 року став визначним для НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ст. – школа мистецтв» днем: 82 п’ятикласника склали клятву гімназиста та поповнили гімназійну родину! Це учні І (5)-А класу природничого профілю (класний керівник Зобків Ярослава Ігорівна); І (5)-Б класу гуманітарного профілю (класний керівник Колосова Олена Юріївна) ; І(5)-В класу філологічного профілю (класний керівник Корлюк Тетяна Олексіївна).

Щоб стати учасниками цього величного дійства учні здолали непростий шлях: успішне навчання у початковій школі, вступні екзамени та подолання прохідного балу у гімназійний профільний клас, успішне навчання у І та ІІ семестрах 5-го класу, участь у олімпіадах, конкурсах, змаганнях.

Здолавши все, 5-класники стали повноправними учасниками одного із основоположних для гімназії свят. Кожного року до лав гімназистів долучається нове покоління учнів. А ставши членом гімназійної родини, - мужніє, досягає вершин своїх навчальних, творчих, спортивних злетів і вилітає у вирій дорослого життя, несучи вогонь, який запалав під час складання клятви гімназиста.

/Files/images/DSC_3134.jpg/Files/images/DSC_3106.jpg/Files/images/DSC_3167.jpg/Files/images/DSC_3072.jpg/Files/images/DSC_3120.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 99