Тиждень «Рух заради здоров’я»

З 3 по 7 квітня 2017 року в ДНЗ № 25 проходив Тиждень на тему: «Рух заради здоров’я», присвячений Всесвітньому дню здоров’я, який відзначається 7 квітня. З метою піднесення престижу занять фізичною культурою, збереження та зміцнення здоров’я дітей, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я в дошкільному закладі були проведенні різноманітні заходи: заняття, рухливі ігри, ігри-естафети, перегони на велосипедах, ігри з елементами спорту.

В І середній групі «Горобинка» вихователь Кіян Л.М. організувала з дошкільниками біг на 100 м.

В ІІ середній групі «Берізка» (вихователь Гончаренко Ж.В.) під час заняття з фізкультури велика увага приділялася формуванню правильної постави, координації рухів, просторового орієнтування, розвитку фізичних якостей: швидкості, спритності, сили, гнучкості.

В І старшій групі «Веселка» були організовані перегони на велосипедах (вихователь Кримська І.В.) та елементи гри в баскетбол (вихователь Ткач О.В.).

Усі проведені форми роботи наповнили дітей позитивною світлою енергією задоволення від фізичних вправ, стали міцною основою формування у дітей дієвого бережного відношення до власного здоров'я.

/Files/images/IMG_1944.JPG/Files/images/IMG_2049.JPG/Files/images/IMG_2084.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 107