Всеукраїнський семінар-практикум за програмою «Школа безпеки»

29 березня у Луцьку відбувся Всеукраїнський семінар-практикум «Удосконалення роботи щодо організації та проведення для дітей і молоді змагань, навчань, тренувань з цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та рятувальної справи за програмою «Школа безпеки».

В ньому взяли часть тренери й керівники команд юних рятувальників, керівники гуртків «Школа безпеки», рятувальники, лідери руху, волонтери і члени суддівської колегії громадського руху «Школа безпеки», освітяни, психологи та представники Червоного Хреста України. Від Кіровоградської області учасниками семінару- практикуму стали педагог-організатор Олександрійського навчально – виховного комплексу (ЗНЗ І-ІІ ступенів №17 - ліцей), керівник команди ВГДР «Школа безпеки» Полозова – Коваленко Ю.В., та тренер команди «СБР» ВГДР «Школа безпеки» на громадських засадах Совенко В.А.

Під час семінару мова йшла про важливість пошуку та впровадження нових форм і методів виховання у молоді навиків здорового способу життя та правильного поводження в умовах надзвичайних ситуацій різного характеру. Учасники обговорили також перспективи розвитку в державі громадянського дитячого руху «Школа безпеки» та поділилися досвідом про кращі напрацювання у цьому напрямку.

Саме такі семінари-практикуми дають можливість тренерам готувати гідну зміну. Тому радимо відвідувати такі заходи задля подальшого навчання молодшого покоління.

/Files/images/3ОНВК.JPG/Files/images/4ОНВК.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 141