Тиждень обміну досвідом «Дефіле педагогічної майстерності»

З метою активізації методичної роботи, розвитку творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів, створення в навчально-виховному процесі атмосфери успіху, підвищення педагогічного, психологічного та фахового рівнів педагогічними працівниками, здійснення обміну досвідом роботи між учителями, з 13 по 17 лютого в навчально-виховному об’єднанні «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка -ЗНЗ І-ІІ ступенів-школа мистецтв» було проведено методичний Тиждень обміну досвідом «Дефіле педагогічної майстерності».

Робота розпочалась з інструктивних нарад з членами предметних кафедр і методичних об′єднань, на яких було проінформовано педагогічних працівників про особливості проведення методичних заходів у рамках цього Тижня. За складеним графіком учителі вищої кваліфікаційної категорії ( 28 педагогічних працівників - Лобунська О.А., Куделінська Н.Є., Хейнолайнен В.Ю., Ціпов′яз Л.В., Таран Т.О., Пащенко О.В., Стрілецька А.В., Куршевська Т.Й., Натяган Н.М., Бруснік Л.О., Білецька Л.В., Донець Н.Р., Тарасенко Т.М., Єгудіс Т.М., Клюєва О.М., Родіонова Т.М., Авакіян Л.С., Матяш В.В., Долгова Л.В., Ємченко О.Л., Москалець І.В., Новікова С.О., Бердавцева С.П., Клочко Н.М., Колосова О.Ю., Кузьменко Є.Ю., Біленко Т.В., Ковтун Л.В.), серед них з педагогічним званням «старший учитель» - 19 осіб та «вчитель-методист» - 9 осіб.

На високому професійному рівні пройшли всі модульні заняття та уроки . Учителі продемонстрували, що володіють інноваційними освітніми методиками та технологіями, активно їх використовують протягом навчальних занять з учнями. Слід відмітити високий рівень взаємовідвідування уроків на кафедрах іноземних мов та «Відродження» (завідуючі – Стрілецька А.В. та Шам В.М.), методичного об′єднання вчителів початкових класів (голова – Клочко Н.М.).

Підсумковим методичним заходом стала педагогічна виставка - ярмарок, на якій учителі не тільки представляли свої розробки, але й обгрунтовували обрані ними форми й методи, аналізували їх ефективність і вплив на результативність навчально-виховного процесу в цілому.

На засіданні науково-методичної ради закладу (голова- Лобунська О.А.) були підбиті підсумки проведеної роботи, розроблено методичні рекомендації за підсумками методичного тижня.

/Files/images/20170213_101759.jpg/Files/images/20170214_090442.jpg/Files/images/20170214_090945.jpg/Files/images/20170215_092335.jpg/Files/images/20170214_145421.jpg/Files/images/20170215_155645.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149