Результати І етапу учнів-членів МАНУМ у м. Олександрія

19 - 24 грудня 2016 року, на базі навчальних закладів міста Олександрії проведено І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУМ, який є головним показником роботи за рік.

Мета конкурсу – пошук талановитої молоді, її професійної орієнтації та залучення широкого кола старшокласників до наукової роботи.
У конкурсі приймали участь члени наукових товариств, учні загальноосвітніх та вищих навчальних закладів(І-ІІ рівнів акредитації) міста, слухачі та дійсні члени Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді.

Конкурс-захист проходив у наукових секціях МАН: авіа, - ракетобудування; екологічно безпечні технології; науково-технічна творчість та винахідництво; технологічні процеси, перспективні технології та ресурсозбереження; інформатика; географія; історичне краєзнавство; історія; правознавство; німецька мова; іспанська мова; англійська мова; російська мова; українська мова; літературна творчість; мистецтвознавство; хімія; біологія;валеологія та медицина; екологія.

Вперше конкурс-захист науково-дослідницьких робіт проводився у секціях ветеринарія та суспільствознавство.
Із представлених на конкурс 261 роботу120 визнано кращими. Їх рекомендовано для участі в наступному етапі конкурсу-захисту, який відбудеться у лютому 2017 року в м. Кропивницький.
То ж бажаємо нашим переможцям подальших успіхів та досягнень.

/Files/images/bdyut/2016-2017_nr/_etap_man/1.jpg/Files/images/bdyut/2016-2017_nr/_etap_man/2.jpg/Files/images/bdyut/2016-2017_nr/_etap_man/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 531