Виставка «Новорічна композиція»

З метою формування екологічної культури та мислення, активізації та популяризації еколого-натуралістичної творчості вихованців, виховання громадянина України на багатовікових традиціях народу в дошкільному навчальному закладі з 21.12. по 25.12. 2015 р. проходить виставка на тему «Новорічна композиція».

Зимовими днями в нашому дошкільному навчальному закладі відбулася цікава виставка оригінальних новорічних композицій та виробів. В цьому конкурсі брали участь батьки та їх вихованці. Батьки з великою відповідальністю та з великим трепетом поставились до цього конкурсу, адже вони, як їх діти, обожнюють зимові свята і отримають від виготовлення масу задоволення та позитивних емоцій.

Готуючись до цієї зимової виставки, батьки закладу власними руками створили новорічні композиції. Вони представляли зимові букети, штучні ялинки, новорічні казкові персонажі, сніжинки. Серед матеріалів, які були використані при створенні виробів, батьки застосували папір, картон, вату, нитки, цукерки, природні матеріали (хвою, шишки) тощо.

Адміністрація та колектив дошкільного навчального закладу виносить подяку всім учасникам виставки.

Кiлькiсть переглядiв: 461