Методичне об’єднання вихователів старших груп міста

24 листопада 2015 року в ДНЗ № 8 відбулось методичне об’єднання вихователів старших груп міста на тему : "Значення комунікативно-мовленнєвого розвитку для старших дошкільників". Фурса Валентина Володимирівна, вихователь старшої групи, на інтегровоному занятті з розвитку мови, навчання грамоти, безпеки життєдіяльності "Осіння казка" вчила дітей складати речення за графічною схемою, активізувала словник дітей словами, що характеризують пору року "осінь", продовжувала залучати до художньої творчості, привчала відчувати риму і формувала вміння римувати слова, закріпила знання про голосні звуки, вміння виділяти їх у мовленні. Вправляла у творенні іменників з пестливими суфіксами. Вчила добирати прикметники до іменників. Закріпила знання дітей про осінні явища в природі, правила поведінки в лісі. Розвивала творчу уяву, пам’ять, мислення у дітей.

Під час обговорення вихователі дошкільних закладів міста дали рекомендації, поділились своїм досвідом та напрацюваннями.

/Files/images/dnz_8/2015-2016_nr/mmo_vihovatelv_starshih_grup/4.JPG/Files/images/dnz_8/2015-2016_nr/mmo_vihovatelv_starshih_grup/2.JPG/Files/images/dnz_8/2015-2016_nr/mmo_vihovatelv_starshih_grup/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 245