«Людина починається з добра…»

Найвища наука життя – мудрість. А найвища мудрість – бути добрим. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати в горі й біді – це завжди було в характері українського народу.

З метою виховання ціннісного ставлення до людей 23.03.2015 р. учителі початкових класів ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 10 Савченко В.М. та Червона А.А. провели «уроки добра» для учнів 1-х класів, під час яких вони розповідали своїм вихованцям про необхідність бути толерантними, терпимими по відношенню до інших людей. Використовуючи різні засоби переконання (рольові ігри, декламування віршів, виготовлення паперових сердець) та враховуючи індивідуальні особливості дітей, вони розвивали вміння учнів працювати разом з іншими; здатність прощати й просити пробачення; протистояти виявам несправедливості, жорстокості. А спільна гра «Відкрий мені своє серце» допомогла їм знайти спільну мову та зробити вагомий крок до створення дружного та міцного класного колективу.

/Files/images/znz_10/lyudina_pochinatsya_z_dobra/Фото1949.jpg/Files/images/znz_10/lyudina_pochinatsya_z_dobra/Фото1968.jpg/Files/images/znz_10/lyudina_pochinatsya_z_dobra/Фото1944.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193