Новий спортзал для навчального закладу міста

Одним із пріоритетних завдань міської влади є забезпечення належних умов для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно – масової роботи серед різних верств населення, зокрема і серед дітей та підлітків навчальних закладів міста.
Завдяки цілеспрямованим діям Олександрійської міської влади навчальні заклади нашого міста протягом останніх років отримали найсучасніші спортивні майданчики зі тренажерним обладнанням. Змінюють свій зовнішній вигляд і спортивні зали навчальних закладів.

Нещодавно завершився ремонт спортивної зали в Олександрійському навчально-виховному комплексі (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів № 17 – ліцей), який є одним із найбільших навчальних закладів міста. За кошти міського бюджету та завдяки підтримці міської влади спортивна зала кардинально змінилася та отримала нове обличчя: замінено вікна на сучасні метало – пластикові блоки, встановлені нові зовнішні двері, відремонтовано та пофарбовано підлогу у яскраві та приємні кольори, замінено світильники на енергозберігаючі, відремонтовано та пофарбовано стелю та стіни, оновлено покриття спортивного обладнання та татамі для занять карате.

Таким чином в спортивному залі Олександрійського навчально-виховного комплексу (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів № 17 – ліцей) зусиллями міської влади та керівництва школи створені комфортні умови для проведення не лише змагань місцевого, але і обласного та всеукраїнського рівнів.

/Files/images/onvk/noviy_sportzal/2.JPG/Files/images/onvk/noviy_sportzal/3.JPG/Files/images/onvk/noviy_sportzal/4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 285