Друзі для ялинки

17.12.14 року відбулося заняття у середній групі дошкільного підрозділу НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 12 – ДНЗ» соціально-екологічного спрямування «Друзі для ялинки».
Вихователь розпочала заняття віршованим привітанням, чим зацікавила і налаштувала на роботу. Під час вступної бесіди діти показали гарні знання з екологічного виховання: пригадали назви зимових місяців, які бувають опади взимку, що взимку стає з річками, як виглядають дерева. Спонукала дітей робити свої припущення, використовувати у мовленні багато прикметників та дієслів.

В основній частині зацікавила дітей приходом сороки, яка розповіла про сумну одиноку ялинку в лісі серед пеньків. Вихователь спонукала дітей до виконання елементів театралізованого дійства «Як зайчик грівся під ялинкою». Запропонувала та ознайомила дітей з одним із нетрадиційних способів малювання – додавали блиску намальованій фарбами ялинці за допомогою солі.
Протягом усього заняття вихователь сприяла формуванню основ екологічно доцільної поведінки дітей у природі та виховувала дбайливе ставлення до лісових мешканців.

/Files/images/nvk_znz_12-dnz/druz_dlya_yalinki/1.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/druz_dlya_yalinki/2.JPG/Files/images/nvk_znz_12-dnz/druz_dlya_yalinki/3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 438